nieuwe ontwikkelingen maken oude techniek onbruikbaar

Sinds Ziggo de frequenties veranderd heeft is mijn beeld van NET5 slecht. Verder zij alle zenders (van het basisabonnement) goed. Tussen de doos in de muur en de tv heb ik een zelfgemaakte kabel. Hiervoor heb ik een jaar of 10 terug een 1,5 meter lange kabel van goede kwaliteit met metalen afgeschermde stekkers gebruikt. Deze kabel gaf bij analoge TV altijd zeer goed beeld, dus daar kon het absoluut niet aan liggen dacht ik……

Ik kreeg van Ziggo een dun kabeltje met kleine stekkers toegestuurd. Dit kon onmogelijk de oplossing zijn toch? Na lang ontkennen heb ik toe moeten geven dat het wel aan mijn kabel ligt. Troost is dat de kabel tot voor kort wel heel goed was, maar door de komst van andere storende signalen nu niet meer voldoet. Na een beetje googelen is waarschijnlijk is 4G de boosdoener en dat was er tot voor kort nog niet.

Dit toont maar weer eens aan dat een techniek dat ooit heel goed was door gebruik van andere nieuwe technieken eigenlijk onbruikbaar wordt……..

Leave a Reply

Share This